Uwfotocadeau scoort 8,9 uit 10.
uit 4173 beoordelingen

Foto afdrukken en fotovergrotingen

Foto afdrukken & vergrotingen
Foto afdrukken kleur, zwart-wit en sepia

Foto afdrukken bestellen doe je bij Uwfotocadeau

Laat je favoriete foto´s afdrukken bij de Uwfotocadeau fotoservice. Laat je creativiteit de vrije loop door je bestelde foto afdrukken en op te plakken in een boek. Of maak een mooie wandcollage van foto´s. Kies uit de verschillende opties voor het afdrukken van foto´s die Uwfotocadeau biedt.

Hoogwaardige papier- en afdrukkwaliteit

Je foto wordt afgedrukt op hoogwaardig fotopapier van Canon. Dit zorgt voor een perfecte afdrukkwaliteit van je foto´s.

Direct bestellen »

Prijzen

Direct bestellen »

Mat of glanzend

Verschil tussen matte en glanzende foto's

Er is geen prijsverschil tussen matte en glanzende foto afdrukken. Standaard levert de Uwfotocadeau fotoservice matte foto's. Matte foto´s worden vaak gebruikt voor foto afdrukken die je aan de muur hangt, omdat glanzende afdrukken hinderlijk kunnen reflecteren. Populaire maten voor aan de muur zijn 20x30, 40x60 en 50x70cm.

Wat je met je foto gaat doen bepaald voor een deel de keuze tussen matte of glanzende foto´s. Dit is natuurlijk geen harde regel en je persoonlijke smaak is natuurlijk ook bepalend.


Beeldverhoudingen

De beeldverhouding (de lengte/breedte-verhouding) van je foto´s is afhankelijk van de gebruikte camera. Op de meeste camera´s is deze verhouding vooraf in te instellen. De meest gangbare beeldverhoudingen zijn 2:3 en 3:4.

3:4 beeldverhouding

De meeste smartphones hebben een 3:4 verhouding. Wanneer je kiest voor bijvoorbeeld de formaten 9x12cm, 15x20cm en 30x40cm hoeft er niet gesneden te worden in je foto.

2:3 beeldverhouding

Veel digitale spiegelreflex camera´s en analoge camera´s hebben een 2:3 verhouding. Dan hoeft er niet te worden gesneden in je foto, wanneer je bijvoorbeeld kiest voor de formaten 10x15cm, 20x30cm en 30x45cm.

Vierkante foto's printen

Het is bij Uwfotocadeau mogelijk om vierkante foto afdrukken in veel verschillende formaten te bestellen. Ga voor kleine foto afdrukken in formaat 10x10 cm, oplopend tot grotere foto afdrukken in t/m 100x100 cm. Wil je je laten foto afdrukken in een vierkant formaat? Bestel deze foto´s eenvoudig via onze digitale fotoservice. Bij een vierkant formaat moet je foto meestal wel wat worden bijgesneden, dit doet u eenvoudig online.

Online foto's bestellen

Laat bij Uwfotocadeau eenvoudig je foto's online afdrukken! Uwfotocadeau is de keuze voor jou als je envoudig online fotoafdrukken van hoge kwaliteit wilt bestellen. Het bestellen is in slechts enkele stappen geregeld. Om te beginnen upload je foto's, kies voor één foto of ga gelijk voor meerdere fotoafdrukken. Selecteer vervolgens het formaat en extra's, zoals papiersoort. Daarna is het wachten tot de fotoafdrukken bij je thuis worden bezorgd.


Verschil tussen een kleur en zwartwit afdruk

Zwart wit foto´s afdrukken

Op zoek naar het authentieke zwart-wit gevoel? Bestel dan je zwart wit foto´s bij Uwfotocadeau. Onze printers beschikken over maar liefst 4 verschillende zwart/grijs tinten en m.b.v de chroma optimizer wordt bronzing voorkomen. Dus geen kleurzwemen op de zwart wit fotoafdrukken.


Levertijd foto afdrukken & fotovergrotingen

Standaard duurt het tot 2 werkdagen totdat wij je foto afdrukken en/of fotovergrotingen versturen.

Heb je je foto´s snel nodig? Gebruik de spoed optie: Gebruik de spoed optie:
Op werkdagen voor 15.00 met de optie "spoed" besteld = dezelfde dag verzonden.

Direct bestellen »

Veelgestelde vragen over foto afdrukken en fotovergrotingen

Op welk papier worden de fotoafdrukken en fotovergrotingen afgedrukt?

Alle foto´s worden afgdrukt op hoogwaardig Canon papier.

Welk fotopapier moet ik kiezen, mat of glans?

Men kiest er vaak voor om een foto mat te laten afdrukken, wanneer je je foto aan de muur hangt. Dit omdat glanzende afdrukken hinderlijk kunnen reflecteren. Standaard wordt je foto mat afgedrukt. Voor de prijs maakt het geen verschil.

Hoe lang duurt de Snelservice voor foto afdrukken en fotovergrotingen?

Als je op werkdagen voor 15.00 met de optie "spoed" besteld, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag verzonden.