Uwfotocadeau scoort 8,9 uit 10.
uit 4173 beoordelingen

Foto op aluminium

Foto op aluminium in de woonkamer boven een bank
Foto op aluminium aan de muur ingezoomd

Foto op aluminium geeft een industriële uitstraling

Je foto´s worden met scherpe details afgedrukt op stevig 3 mm dik aluminium. Standaard is de dibond-aluminium uitgerust met een witte onderlaag. Dit zorgt ervoor dat de witte delen van je foto oplicht en ook echt wit worden.

Direct bestellen »

Je aluminium foto ophangen

Wanneer je bij Uwfotocadeau een foto op aluminium besteld, krijg je gratis een of meerdere kleefplaten meegeleverd. Op deze manier kun je eenvoudig je aluminiumprint aan de muur bevestigen. Je kunt zelf eenvoudig de kleefplaat plakken aan de achterzijde van het dibond RVS.

Prijzen

* Geen spoed mogelijk Direct bestellen »

Levertijd foto op aluminium

Standaard duurt het tot 3-5 werkdagen totdat wij je foto op aluminium versturen. Grootformaat aluminium heeft na verzending een doorlooptijd van circa 5 werkdagen en wordt op afpraak gebracht met onze eigen vervoersdienst.

Varianten foto op aluminium

Foto op aluminium op een schildersezel

Aluminium met witte toplaag

Wil je een 100% kleurecht fotoafdruk, dan is een aluminium foto met witte toplaag de juiste keuze. De witte delen in de foto worden dan wit, de structuur van aluminium komt dan minder duidelijk naar voren.

Aluminium met RVS toplaag

De geborstelde foto op aluminium heeft een een ruwe structuur. Dit geeft een robuuste look zoals je verwacht bij aluminium. Standaard wordt bij geborsteld RVS wit niet geprint, 100% wit krijgt de kleur van de aluminium ondergrond. Hiermee creëer je een unieke look and feel.

Grootformaat aluminium

De dibond platen zijn mooi stevig en zeer geschikt voor groot formaat afdrukken. Wij kunnen alle foto op aluminium formaten leveren t/m 200x300cm. Groot formaat aluminium prints zijn echte blikvangers in een interieur of op kantoor.

Wij leveren de grootformaat aluminium prints middels eigen vervoer binnen Nederland en België. Hierdoor is de kans op beschadiging minimaal.

Een Grootformaat aluminium is een echte eye-catcher aan de wand

Veelgestelde vragen over foto op aluminium

Hoe hang je een aluminium foto op?

Wanneer je bij ons een foto op aluminum besteld leveren wij een of meerdere kleefplaten mee, zodat je uw aluminium foto kunt ophangen.

Wat is mooier een foto op plexiglas of aluminium?

Een foto op plexiglas heeft een gladde, glanzende uitstraling, terwijl een foto op aluminium een strakke en heldere uitstraling heeft. Beide fotoproducten zijn erg mooi, het is dus erg smaakafhankelijk.

Hoe lang duurt de Snelservice voor foto op aluminium?

Wanneer je uw foto op aluminium voor 24.00 uur met de optie "spoed" besteld, dan wordt uw bestelling de eerstvolgende werkdag (ma-vr) verzonden.