Uwfotocadeau scoort 8,9 uit 10.
uit 4173 beoordelingen

Foto op hout

Foto op hout in een woonkamer boven de bank. De latten zijn goed te zien

Verschillende soorten foto op hout

Er zijn verschillende uitvoeringen foto op hout te bestellen. Zo is er altijd wel een geschikte foto op hout te bestellen. Je kunt kiezen uit:

  1. Foto op vurenhout
  2. Foto op multiplex
  3. Houten blokken met foto

Direct bestellen »

Iedere uitvoering heeft weer zijn eigen voordeel. Een foto op vurenhout heeft een mooie robuuste uitstraling. Bij een foto op multiplex heb je geen "last" van de onderbreking van je foto door de latten. Een foto geprint op een houtblok heeft een robuste uitstraling en is zo neer te zetten op bijvoorbeeld een kastje. Waar gaat je voor?

Prijzen foto op hout

* Geen spoed mogelijk en wordt uitgevoerd op steigerhout Direct bestellen »
Foto op vuren hout aan de muur ingezoomd. De latten zijn goed zichtbaar

Foto op vurenhout

Wil je je foto een unieke uitstraling geven, kies dan voor een foto op vurenhout. De structuur van de nerven het 18 mm dikke vurenhout, geeft een zekere warmte aan de foto. De breedte van de planken bedragen ongeveer 10 centimeter.

Foto op steigerhout

Alle maten groter dan 40x60 cm worden geprint als foto op steigerhout met een dikte van 27mm dikte.

Tijdens het bestellen wordt een indicatie getoond van de latten, zodat duidelijk is waar de foto wordt onderbroken (kleine afwijking mogelijk). De latten worden aan de achterzijde op dwarslatten geschroeft, hierdoor zweeft de foto op hout enkele centimeters van de wand. Hout is een natuurproduct en bevat soms noesten, daarom hebben wij ervoor gekozen bij een foto op vurenhout standaard een white wash basislaag te printen.

Foto op multiplex aan de muur boven een bed. Hier zijn geen latten zichtbaar omdat het 1 heel houtpaneel is

Grootformaat hout

Wilt je een echte eye-catcher aan de wand? Bestel dan een grootformaat foto op hout bij Uwfotocadeau. De maximale grootte van een foto op vurenhout is 100x150 cm, de maximale grootte van een foto op multiplex is 120x180cm. Onze grootfromaat foto op hout producten worden met een speciale bezorgdienst verzonden, om beschadiging te voorkomen.

Levertijden foto op hout

Standaard duurt het tot 3-5 werkdagen totdat wij je foto op hout versturen. Grootformaat hout heeft na verzending een doorlooptijd van circa 5 werkdagen en wordt op afpraak gebracht met onze eigen vervoersdienst.

Foto op multiplex aan de muur ingezoomd

Foto op multiplex

Wil je geen onderbrekingen in je foto van de tussenruimte van latten? Dan is een foto op multiplex een uitstekend alternatief. Nadat je de foto op multiplex bij ons heeft besteld worden de panelen door ons zorgvuldig op maat gezaagd. Aan de printzijde worden de multiplex foto´s voorzien van een witte grondlaag, eventuele noesten en vlammen in het hout zijn zo nooit storend door de foto heen te zien. Hierdoor is een optimaal printresultaat gegarandeerd. Bovendien printen we bewust op multiplex van geperst populierenhout. Deze houtsoort bevat weinig noesten en heeft altijd een lichte, vlakke printzijde.

Prijzen foto op multiplex

Direct bestellen »

Prijzen foto op houtblok

* Geen spoed mogelijk Direct bestellen »
Foto op houtblok geprint, je zet het houtblok zo ergens neer

Foto op houtblok

Wil je je foto op hout ergens kunnen neerzetten op bijvoorbeeld een kastje of tafel? Kies dan voor een foto op een houtblok. De houten fotoblokken zijn in verschillende formaten te bestellen en hebben een dikte van 40mm. Onze houten fotoblokken worden gemaakt van berkenmultiplex, bevatten geen noesten en hebben een lichte houtstructuur met "vlammen". Een foto op houtblok is ook leuk om kado te geven, het is een origineel kado en het is bovendien niet duur. Je hebt voor een foto houten blok, de keuze uit 3 afwerkingsmogelijkheden:

Veelgestelde vragen over foto op hout

Welke soorten foto op hout zijn er?

Wij leveren 3 verschillende soorten foto op hout, ieder mijn zijn eigen voordelen en nadelen:
SoortVoordelenNadelen
Foto op vurenhoutRobuuste uitstralingDoordat het is opgebouwd uit latten kan dit soms problemen geven in de foto doordat er was essentieels mist.
Foto op multiplexGeen latten, maar opgebouwd uit 1 plaatIets minder luxe uitstraling
Foto op houtblokkenKan direct ergens op worden neergezet.Kan maar t/m een grootte van 20x30cm.

Wat is een foto op hout?

Bij een foto op hout wordt je foto direct geprint op hout. Dit doen we m.b.v. speciale printers. Bij onze houten fotoblokken kun je ook kiezen om een foto te laten verlijmen op een houtblok.