Uwfotocadeau scoort 8,9 uit 10.
uit 4173 beoordelingen

Foto op tuinposters

Tuinposters
Foto op tuinposters aan de schutting opgehangen

Tuinposters, leuk voor aan de schutting!

Versier die saaie schutting met een mooie tuinposter. Tuindoeken zijn kleurecht, watervast en zonlichtbestendig en aanvullend te bestellen met ringen en/of elastieken. Je kunt tijdens het bestellen zelf het aantal ringen en elastieken.

Een variant op de tuinposters zijn buitencanvassen. Bij een buiten canvas wordt het tuindoek strak opgespannen op een 2 of 4 cm dik houten frame.

Bij uwfotocadeau ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit tegen een voordelige prijs. Kortom, lekker goedkoop, maar wel topkwaliteit!

Direct bestellen »

Tuinposter met ringen

Tuinposter met ringen

Uw tuinposter wordt standaard gratis geleverd met ringen in de hoeken. Bij grotere afmetingen slaan wij om de 50cm extra ringen, zodat je je tuinposter mooi strak kunt ophangen. De transsparantekunststof ring begint 1,8 cm vanuit de hoeken/kant en heeft een doorsnee van 1,4 cm.

Tuinposter prijzen

Direct bestellen »

Buitencanvas

Buitencanvas

Ga je voor een klassieke uitstraling, ga dan voor een buitencavans. Dit is een foto op canvas geschikt gemaakt voor buiten. Het canvasdoek is vervangen door een speciaal soort bisonyl. Hierop wordt je foto haarscherp afgedrukt en vervolgens opgespannen op een 2cm of 4cm frame.

Prijzen foto op canvas voor buiten

Grootformaat buiten canvas

Levertijd tuinposters en buiten canvassen

Standaard duurt het voor tuinposters tot 3-5 werkdagen en voor buiten canvassen tot 3-5 werkdagen, totdat wij je foto op tuinposters versturen. Grootformaat tuinposters heeft na verzending een doorlooptijd van circa 5 werkdagen en wordt op afpraak gebracht met onze eigen vervoersdienst.

Veelgestelde vragen over tuinposters en buitencanvas

Hoe lang duurt de Snelservice voor tuinposters en buitencanvas?

Wanneer je je tuinposter / buitencanvas voor 24.00 uur met de optie "spoed" besteld, dan wordt je bestelling de eerstvolgende werkdag (ma-vr) verzonden.