Uwfotocadeau scoort 8,9 uit 10.
uit 4173 beoordelingen

Foto op plexiglas

Foto op plexiglas in de woonkamer boven een bank. Dit geeft een luxe uitstraling in een interieur
Foto op plexiglas aan de muur ingezoomd

Luxe uitstraling aan je foto door plexiglas

Wil je je mooiste foto´s een luxe uitstraling geven? Kies dan voor foto op plexiglas. Je foto wordt op de achterzijde van het plexiglas geprint, eventueel met een witte laag. Het printen aan de achterzijde geeft de foto extra diepte. Een plexiglas foto is kleurecht, uv-bestendig en watervast en daarom ook geschikt voor buiten, badkamer of keuken.

Direct bestellen »

Wanneer je kiest voor plexiglas foto bij Uwfotocadeau, dan zetten wij een extra witte en zwarte deklaag op de achterkant van het plexiglas paneel. Dit voorkomt het doorschijnen van bijvoorbeeld de muur of het ophangsysteem.

Een foto op plexiglas ophangen

Uwfotocadeau levert een gratis ophangsysteem bij je foto op plexiglas. We sturen een of meerdere kleefplaten mee met je bestelde plexiglas. Deze plak je eenvoudig aan de achterkant om zo je plexiglas foto aan de muur te bevestigen. Plexiglas panelen groter dan 80x120cm worden standaard voorzien van luxe ophangprofielen.

Prijzen

* Geen spoed mogelijk Direct bestellen »

Varianten foto op plexiglas

Een foto op plexiglas in verschillende diktes verkrijgbaar

Plexiglas panelen diktes

Standaard wordt je plexiglas foto geprint op een plexiglas paneel van 4mm dik. Daarnaast is er de dikte van 6mm plexiglas bestelbaar. Dikkere plexiglazen platen geven een robustere uitstraling aan je foto. Bovendien zorgt dit voor meer dieptewerking.

Bij plexiglas panelen printen we een witte en zwarte laag extra

Wanneer je bij uwfotocadeau een plexiglas foto besteld dan printen wij je afbeelding achterop het plexiglas. Vervolgens printen we een witte laag, zodat alle witte vlakken mooi wit worden en de kleuren zo kleurecht mogelijk tot hun recht komen. Aansluitend wordt er een zwarte laag geprint zodat het ophangsysteem niet zichtbaar is vanaf de voorkant van het plexiglas paneel. De zwarte laag voorkomt dus het doorschijnen.

Een foto op plexglas op een schildersezel
Een Grootformaat plexiglas is een echte eye-catcher in huis

Grootformaat plexiglas

Wilt je een echte eye-catcher aan de wand? Bestel dan een grootformaat foto op plexiglas bij Uwfotocadeau. De maximale grootte van een plexiglas is 200x300 cm. Foto op plexiglas groot formaat wordt met een speciale bezorgdienst verzonden, om beschadiging te voorkomen. Er zijn tevens ook grootformaat panorama plexiglassen bestelbaar.

Levertijd foto op plexiglas

Standaard duurt het tot 3-5 werkdagen totdat wij je foto op plexiglas versturen. Grootformaat plexiglas heeft na verzending een doorlooptijd van circa 5 werkdagen en wordt op afpraak gebracht met onze eigen vervoersdienst.

Veelgestelde vragen over foto op plexiglas

Hoe lang duurt de Snelservice voor foto op plexiglas?

Wanneer je je foto op plexiglas voor 24.00 uur met de optie "spoed" besteld, dan wordt je bestelling de eerstvolgende werkdag (ma-vr) verzonden.